Onbeperkt Wereldse Tapas

Maandag t/m donderdag 26,50 p.p. en vrijdag t/m zondag 29,50 p.p.
Op zaterdagavond worden wij een feestcafe!
Om 22.45 gaan wij ombouwen en wordt al het meubilair verplaatst.

 

~VOORGERECHTEN~

 

1. Soep van de Dag
2. Tomatensoep – kan vegetarisch worden geserveerd
3. Carpaccio met truffeldressing
4. Vitello Tonalto – Kalfsrosbief met tonijnmayonaise
5. Salade tomaat, mozzarella & pesto
6. Stokbroodje brie met honing – vegetarisch
7. Escargots in knoflookkruidenboter – klassieker
8. Nacho’s uit de oven met gehakt en kaas
9. Gestoomde dimsum gevuld met gamba
10. Griekse salade met olijven en feta
11. Verse zalm sashimi
12. Wrap met hummus– vegetarisch
13. Ham met meloen
14. Gamba’s pil pil
15. Verse dadels met spek
16. Kastanje champignons in roomsaus – vegetarisch
17. Sashimi van tonijn
18. Garnalenkroketje
19. Stokbroodje met pesto en serranoham
20. Griekse gehaktballetjes met Tzatziki
21. Krokante buikspek met bbqsaus
22. Warm geitenkaasje met balsamico – vegetarisch
23. Japanse Gyoza gevuld met varkensvlees
24. vegetarische groente loempia
25. Huisgemaakte bitterbal
26. Kippenvleugels
27. Seizoensbite

 

~Hoofdgerechten~

 

28. Varkenshaassaté
29. Quesadilla met gehakt, mais & kaas
30. Amerikaanse mini hamburger
31. Yakatori spiesje
32. Gamba’s in een licht pittige chiliroomsaus
33. Biefstukje met een romige pepersaus
34. Courgette gevuld met groente
35. Kipstoofpotje met spek, ui en champignons
36. Indonesische Rendang
37. Frietje met – vegetarisch
38. Pita gevuld met spicy chicken
39. Huisgemaakte plaatpizza
40. Vispakketje met kabeljauw
41. Verse kibbeling
42. Varkenshaasje met champignonroomsaus
43. aardappelgratin
44. Ossehaaspuntjes in oosterse saus
45. Spare ribs gemarineerd in een zoete oosterse saus
46. Pasteitje met kippenragout
47. Seizoensbite (vraag aan het personeel)

 

~Nagerechten~

 

48. Pure Chocolademousse
49. New York cheesecake
50. Aardbeienijs
51. Vanille ijs
57. Citroensorbet
52. Citroën sorbet ijs
53. Monchou kersen toetje
54. Yoghurt bosvruchten ijs
55. Crème brulee
56. Chocolade ijs